Het Banenevent Vliegensvlug naar Werk op 19 maart 2020 valt samen met de Dag van de 1000 Voorbeelden van VNO-NCW.  De organisatie is in handen van Werkbedrijf Lelystad, Vaartweg 67 in Lelystad. Er wordt gemikt op 1000 bezoekers die kennis kunnen maken met minstens 100 bedrijven! 
Voordat het banenevent om 11.00 uur van start gaat, zal Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, de landelijke 'Dag van de 1000 Voorbeelden' aftrappen. Zij doet dat met een informatief programma dat om 10.00 uur aanvangt en waarin zij aandacht zal besteden aan actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en met u als werkgevers in gesprek zal gaan! Wees er vliegensvlug dus bij en mis dit event niet! 

U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding op het door u opgegeven e-mailadres. Heeft u niets ontvangen, kijk dan in uw Spam of Ongewenste mailbox. Een week voor het event ontvangt u nog een uitgebreide briefing. Als u een zorg- of welzijnsorganisatie bent, krijgt u van Zowelwerk nog een aparte briefing.

LET OP! Het banenevent is vol! Inschrijven kan helaas niet meer. 
 
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp